menu
EsittelyPalvelutSijaintiTilatYhteystiedot
 

Bureau viihtyy Stellan saunallisissa kattokerroksen toimistotiloissa – “Stellan ehdoton etu on viihtyisä kuntosali ja ihana aulahenkilökunta”

Bureau Toimitilat on aktiivinen ja reilu toimitilavälitysyritys, joka on aidosti läsnä asiakkaiden haastavimmissakin tilanhakuprojekteissa alusta loppuun saakka. Stellan saunallisissa kattokerroksen toimitiloissa yritys viihtyy lukuisista syistä.

Toimivaa yhteistyötä, rohkeutta ja tehokkuutta. Tätä tarjoaa Bureau Toimitilat, joka auttaa kaikenkokoisia ja eri toimialoilla toimivia yrityksiä löytämään juuri heille sopivat toimitilat. He palvelevat yrityksiä koko Suomen laajuisesti. Bureaun huippuporukka koostuu asiantuntevista sekä ratkaisu- ja asiakaskeskeisistä kiinteistöalan ammattilaisista. Heidän tavoitteenaan on tuottaa Bureaun asiakkaille lisäarvoa toimitilojen etsintään säästämällä asiakkaan aikaa, rahaa ja henkilöresursseja.

Stellassa yritys ja henkilöstö viihtyy monista eri syistä:

”Stella Business Park on meille loistava paikka toimia, koska se sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, mikä on työmme kannalta oleellista.

Stellassa on hyvät palvelut, jotka tukevat meidän liiketoimintaamme. Stellan ehdoton etu on viihtyisä kuntosali ja ihana aulahenkilökunta.”

Bureau on myös Stellan luottokumppani tilavuokrauksissa ja heidän palvelunsa on tilanhakijoille ilmainen, joten ota rohkeasti yhteyttä Bureauhun, kun tarve toimitiloille iskee. Heidät tavoittaa helpoiten sähköpostitse info@bref.fi tai puhelimitse +358 (0)44 723 4700.

Bureaun toimitilat sijaitsevat Stellan Nova-talossa.

Bureaulle naapuriksi?

Haluaisitko muuttaa Bureaun toimistonaapuriksi? Hienoa, täällä on vielä tilaa teillekin! Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja räätälöimme mielellämme juuri teidän tarpeisiinne sopivan ratkaisun.

NINA KOSKINEN
Leasing Manager
nina.koskinen@antilooppi.fi
+358 (0)40 532 9787

Lue lisää yrityspuisto Stellasta >