menu
EsittelyPalvelutSijaintiTilatYhteystiedot
 

Vapaana valoisa ja hyväkuntoinen parturi-kampaamotila yrityspuiston vilkkaan aulan yhteydessä

Stella Business Parkissa on nyt vapaana valoisa ja hyväkuntoinen parturi-kampaamotila, joka odottaa uutta vuokralaista hyvillä kulkuyhteyksillä varustettuun yrityspuistoon Espoon Leppävaarassa.

Tämä ihastuttava liiketila sijaitsee Stellan yrityspuiston Terra-rakennuksen vilkkaan päärakennuksen ensimmäisessä kerroksessa, aivan Kehä I kupeessa.

Liiketila pähkinänkuoressa:

Vuokralaisena pääset itse vaikuttamaan tilojen viimeistelyyn, sillä tilat suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa ja ammattilaisten avulla. Tuo siis toiveesi rohkeasti meille – toteutetaan yhdessä juuri sinun yrityksellesi täydellinen liiketila!

Havainnekuva kampaamotilasta mahdollisella sisustusratkaisulla


Miksi Stella Business Parkiin?

Stella Business Park on vuokralaisten suosima kohde: meillä viihtyy yhteensä jo lähes 2000 työntekijää. Myös yrityspuiston läheisyydessä asuu runsaasti potentiaalisia asiakkaita aivan kävelymatkan päässä. Yrityspuistomme sijaitsee Sellon palveluiden ja Leppävaaran juna-aseman läheisyydessä, joten kulkuyhteydet ovat loistavat niin julkisilla kuin omalla autollakin.

Stellassa yritykset saavat nauttia paitsi yrityspuiston moderneista tiloista, myös Stellan ja lähialueen kattavista palveluista. Meillä pääset nautiskelemaan ravitsevista lounaista, aulapalvelun hymyilevästä avusta ja vaikka rentouttavista löylyistä upeassa saunassamme. Stellassa hyvinvoiva työarki sujuu aina kitkatta ja hyvässä seurassa.

Me täällä Stellassa toivotamme uudet yritykset lämpimästi tervetulleiksi yrityspuistomme iloiseen ilmapiiriin ja odotamme jo innolla uutta kampaamoyrittäjää – ehkäpä sinua!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!