menu
EsittelyPalvelutSijaintiTilatYhteystiedot
 

Kauan odotettu POOL-joustotilakonsepti laajenee leppävaaraan Stella Business Parkin tiloihin

Antiloopin uuden työelämän tilaratkaisu POOL löytyy jo pian yhdeksästä eri kohteesta ympäri pääkaupunkiseutua. Menestystarina saa siis jatkoa, kun POOL avaa ovensa Espoon Leppävaarassa syyskuussa 2022.

POOL on muuttuvan työelämän tahdissa elävä tilaratkaisu, joka tarjoaa joustavaa ja aina sopivaa työtilaa yksilöille ja yrityksille keskeisillä sijainneilla. POOL pitää sisällään laajan valikoiman pientoimistoja ja erilaisia projekti-, neuvottelu- ja tapahtumatiloja. Uutuutena POOL tarjoaa paikkariippumatonta työtä tukevan verkoston ja käyttäjilleen myös hot desk -paikkoja sekä POOL Business Lounge -tiloja, jotka mukautuvat yksittäisten käyttäjien jokapäiväisiin tarpeisiin eri puolilla pääkaupunkiseutua.  Työtilat ovat saatavilla kalusteilla tai ilman ja niin pitkäksi tai lyhyeksi aikaa, kuin kulloinkin on tarve. Joustavuutensa ansiosta viihtyisät POOL-tilat soveltuvat erinomaisesti paitsi vakituisiksi toimitiloiksi, myös yritysten lisätilatarpeisiin omien tilojen jatkeeksi.

Havainnekuva POOL Stella Business Parkin Business Lounge -alueesta sisääntulon yhteydessä

Leppävaaran alueella POOL tulee sijoittumaan yrityspuisto Stellaan, jonka laadukkaat tilat ja hyvinvointia tukevat palvelut mahdollistavat paremman työarjen jokaiselle kävijälle. Asiakkaat pääsevätkin nauttimaan Stellan ensiluokkaista palveluista, kuten aulapalvelusta, hyvin varustellusta kuntosalista ja kattosaunan löylyistä. Stellasta löytyy lisäksi tilavat parkkihallit, kaksi pyöräparkkia ja ravitsevia herkkuja tarjoava lounasravintola – ja paljon muuta. Ja mikä parasta, Stellan palvelut ovat myös POOLin asiakkaiden käytettävissä!

Tarjoamme nyt ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä tutustumaan veloituksetta POOL Stellaan ilmaisella päiväpassilla (arvo 19€).

Kiinnostuitko POOL Stellasta?

Katso tästä esitteemme tutustuaksesi POOLiin & Stella Business Parkin tiloihin.

Lunasta myös ilmainen päiväpassi (arvo 19€) syksyllä avattaviin Stellan POOL-tiloihin jo nyt. Ja kun sen aika koittaa, sähköpostiisi saattaa myös kilahtaa kutsu juhlistamaan kanssamme uutta POOLia! 

Kiinnostuitko POOL Stellasta? Jätä yhteystietosi alle ja lunasta ilmainen päiväpassi syksyllä 2022 avattavaan POOL Stellaan.

Kiinnostuitko POOL Stellan joustotiloista?

Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja räätälöimme mielellämme juuri teidän tarpeisiinne sopivan ratkaisun.

NINA KOSKINEN
Leasing Manager
nina.koskinen@antilooppi.fi
+358 (0)40 532 9787

Lue lisää yrityspuisto Stellasta >