menu
EsittelyPalvelutSijaintiTilatYhteystiedot
 

Arrow arvostaa toimitiloissa joustavuutta ja laadukkaita konferenssitiloja – “Ei tarvitse lähteä yrityspuistosta pidemmälle, kun kaikki tarvittava löytyy talon sisältä”

Arrow on teknologiayritys, joka tuo markkinoille innovatiivisia IT-ratkaisuja selkeyttämään monimutkaisia liiketoimintahaasteita. Stellan toimitiloissa he viihtyvät erityisesti sijainnin, mukautuvien tilaratkaisujen ja laadukkaiden kokoustilojen vuoksi.

Arrow on Stellassa toimiva teknologiayritys, joka tuo markkinoille innovatiivisia IT-ratkaisuja selkeyttämään monimutkaisia liiketoimintahaasteita. Stellassa työskentelee Arrow’n noin 60 henkilön dynaaminen tiimi, joka koostuu huumorintajuisista ja osaavista teknologia-alan kaupallisista ja teknisistä asiantuntijoista. Koko Arrow konsernissa työskentelee noin 20 000 työntekijää globaalisti.

Arrow viihtyy Stellassa monista eri syistä:

“Stellan sijainti on meille ehdottomasti se ykkösjuttu. Lisäksi täältä löytyy meidän tarpeisiimme sopivat, hyvät ja mukautuvat tilat, joita olemme saaneet joustavasti muokattua, kun tarpeemme ovat muuttuneet.

Stellasta löytyy myös laadukas ravintola ja hyvät kokous- ja konferenssitilat. Ei tarvitse lähteä yrityspuistosta pidemmälle pitämään seminaareja, kun kaikki tarvittava löytyy talon sisältä.”

Arrow’n osaavaan henkilöstöön voi olla yhteydessä mihin tahansa IT-asiaan liittyvässä tarpeessa tai haasteessa. Jos kaipaat syväosaamista organisaatiosi IT-järjestelmistä, kurkkaa Arrown kattava koulutustarjonta heidän verkkosivuiltaan. Arrow järjestää edustamiensa valmistajien teknisiä koulutuksia joustavasti niin Stellan tiloissa, etänä kuin organisaationne tiloissakin.

Ole yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse, yhteystiedot sekä kattavan koulutustarjonnan löydät Arrow’n nettisivuilta.

Arrow’n toimitilat sijaitsevat Stellan Terra-talossa.

Arrow’n naapuriksi?

Haluaisitko muuttaa Arrow’n toimistonaapuriksi? Hienoa, täällä on vielä tilaa teillekin! Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja räätälöimme mielellämme juuri teidän tarpeisiinne sopivan ratkaisun.

NINA KOSKINEN
Leasing Manager
nina.koskinen@antilooppi.fi
+358 (0)40 532 9787

Lue lisää yrityspuisto Stellasta >