menu
EsittelyPalvelutSijaintiTilatYhteystiedot
 

Targovax ihastui Stellan monipuolisiin palveluihin ja joustaviin toimitiloihin – “Kaikki nämä ovat palveluita, joista vain haaveilimme entisessä toimitilassamme”

Targovax Oy on Stellassa toimiva lääkekehitysyhtiö, jolla on henkilöstöä sekä Espoon Stella Business Parkissa että Oslon pääkonttorilla. Yritys valitsi toimitilat Stellasta hyvien palveluiden ja joustavien toimitilojen vuoksi.

Mitä Targovax tekee?

Targovax Oy kehittää uusia hoitovaihtoehtoja, joilla voidaan aktivoida potilaan oma immuunivaste kiinteissä syöpäkasvaimissa ja saadaan keho itse tuhoamaan syöpäsolut. Kiinteät syöpäkasvaimet, eli muut kuin veren syövät, muodostavat yli 90 % kaikista syöpätyypeistä ja varsinkin levinneisiin kasvaimiin tehoavia lääkkeitä on nykyisin rajoitetusti käytössä.

Yhtiön johtava lääkemolekyyli ONCOS-102 on onkolyyttinen adenovirus, jota voidaan käyttää syövän hoidossa yksinään tai yhdessä immuno-onkologisten lääkkeiden, kemoterapian, sädehoidon ja/tai T-soluhoitojen kanssa.

Kansainvälisen Targovaxin työkielenä toimii englanti ja he tekevät aktiivista yhteistyötä myös muiden lääkeyhtiöiden kanssa. Targovax on pörssilistautuneen Targovax ASA:n tytäryhtiö.

Millaisia kokemuksia Targovaxilla on Stellasta?

Suomen toimisto muutti Stellaan syksyllä 2020 etsittyään pitkään sopivia toimitiloja haastavien vaatimusten vuoksi. Targovax tarvitsi tilat syväjääpakastimia varten sekä kantavat lattiat paloturvakaapeille. Tilat Luna-rakennuksen pohjakerroksessa erillisten työhuoneiden kera soveltuvat yrityksen käyttöön erinomaisesti.

“Stellassa saimme käyttöön myös parkkipaikat, loistavat aulapalvelut lähetysten vastaanottamista varten, rauhallisen kuntosalin ja hyvän lounasravintolan, josta voi tilata myös kaikki tarjoilutuotteet.

Kaikki nämä ovat palveluita, joista vain haaveilimme entisessä toimitilassamme.

Norjalaiset kollegammekin ovat viihtyneet mainiosti Sellon hyvien palveluiden avulla, kun ovat vierailleet luonamme.”

Targovaxin toimitilat sijaitsevat Stellan Luna-talossa.

Targovaxille naapuriksi?

Haluaisitko muuttaa Targovaxin toimistonaapuriksi? Hienoa, täällä on vielä tilaa teillekin! Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja räätälöimme mielellämme juuri teidän tarpeisiinne sopivan ratkaisun.

NINA KOSKINEN
Leasing Manager
nina.koskinen@antilooppi.fi
+358 (0)40 532 9787

Lue lisää yrityspuisto Stellasta >