menu
EsittelyPalvelutSijaintiTilatYhteystiedot
 

Stellan huippusuositut POOL-joustotilat saavat pian lisätilaa – “POOL Stellan suosio on ylittänyt kaikki odotuksemme”

Stella Business Parkissa sijaitseva Antiloopin joustotilaratkaisu POOL on jo lyhyessä ajassa saavuttanut huiman suosion. Vastatakseen kovaan kysyntään Antilooppi aikoo nyt laajentaa POOL Stellan tiloja. Uusi lisäosa avataan toukokuussa.

Antiloopin suosittu joustotilaratkaisu POOL avasi ovensa Stella Business Parkissa syyskuussa 2022. POOL tarjoaa laadukkaita pientoimistoja, neuvottelutiloja ja muita tilavaihtoehtoja, jotka ovat vuokrattavissa juuri siksi aikaa, kuin on tarve.

POOL Stellan lanseeraus on jo lyhyessä ajassa osoittautunut menestykseksi, ja Antilooppi aikookin pian laajentaa POOLia nykyisen kerroksen toiselle puolelle. Lähes 400 neliötä kattava laajennus valmistuu suunnitelmien mukaan toukokuussa 2023, jonka jälkeen POOL Stella tarjoaa käyttäjilleen yhteensä yli 900 neliötä tilaa.

Laajennus tuo mukanaan runsaasti lisätilaa ja -palveluita, kuten uuden neuvottelutilan, jonka myötä POOLin asiakkailla on käytössään kaksi huippuvarusteltua neuvotteluhuonetta. Laajennusosaan tulee myös kaksi vuokrattavaa projektityötilaa, jotka tarjoavat erinomaiset puitteet esimerkiksi tiimityöskentelylle ja workshopeille. Valmiiksi kalustetut projektitilat on mahdollista vuokrata vaikkapa päiväksi, viikoksi tai pidemmäksikin aikaa. Uusista tiloista löytyy myös erikokoisille yrityksille soveltuvia pientoimistoja, joiden koot vaihtelevat kaikenkokoisten yritysten tarpeisiin.

POOL Stellan joustotilojen ensimmäinen osa valmistui syksyllä 2022 ja tilat vuokrattiin lähes täyteen jo ennen avajaisia

Laadukkaat puitteet tehokkaaseen työskentelyyn

POOL Stella tarjoaa jo ennestään laadukkaat puitteet tehokkaaseen työskentelyyn, kuten puhelinkoppeja, joustavia hot desk -paikkoja, viihtyisät taukotilat sekä upean yhteiskeittiön. Tarjolla on tietysti myös rajaton määrä ilmaista, vastapaahdettua Kaffa Roasteryn pienpaahtimokahvia. Asiakkaiden vapaassa käytössä on lisäksi rento POOL Lounge, joka soveltuu niin työskentelyyn, kohtaamisiin kuin työpäivän aikaisiin hengähdyshetkiinkin.

Antiloopin kohteesta vastaava Tiina Tuomi-Lahtinen on innoissaan POOL Stellan suosiosta ja tulevasta laajennusosasta, joka auttaa palvelemaan asiakkaita entistä paremmin.

”POOL Stellan suosio on ylittänyt kaikki odotuksemme. Laajennuksen myötä voimme tarjota lisätilaa POOLin käyttäjille ja antaa yhä useammalle mahdollisuuden nauttia Stella Business Parkin inspiroivasta työympäristöstä. Näin voimme jatkaa POOLin menestystarinaa täällä Stellassa”, Tuomi-Lahtinen iloitsee.

Moderni POOL Lounge soveltuu niin työskentelyyn, kohtaamisiin kuin työpäivän aikaisiin hengähdyshetkiin.

Kiinnostuitko POOL-tiloista?

Hienoa, täällä on vielä tilaa teillekin! Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja räätälöimme mielellämme juuri teidän tarpeisiinne sopivan ratkaisun.

NINA KOSKINEN
Leasing Manager
nina.koskinen@antilooppi.fi
+358 (0)40 532 9787

Lue lisää yrityspuisto Stellasta >